Aanmelden nieuwsbrief

Augustinus Magazine vraagt (gast)redacteurenDe redactie van het magazine maakt elk kwartaal op basis van een gekozen thema, met vaste rubrieken en op zichzelf staande artikelen een aantrekkelijk en gewaardeerd magazine. Het schrijven is verdeeld onder de redactieleden zelf en gastredacteuren. Deze laatste groep wil de redactie uitbreiden met nieuwe schrijvers om meer variatie te krijgen en de schrijf’druk’ af te laten nemen. Bent u iemand die best eens een stukje wilt schrijven over een onderwerp dat uw aandacht heeft danwel binnen het gekozen thema, dan zou de redactie dat graag vernemen. Nieuwe ideeën zijn ook welkom! Om uw drempelvrees te verlagen, nodigt de redactie u uit om eens vrijblijvend mee te draaien bij een redactievergadering. Eventuele andere vragen kunt u ook digitaal stellen. Of u benadert een van de redactieleden persoonlijk. Kijk en lees nog eens het recente magazine door. Dat geeft u misschien inspiratie en motivatie om te reageren. Hartelijk dank.

Joop Don redactie@augustinusparochiebreda.nl

de link naar het digitale magazine: https://portal.parochiemagazin.nl/digital/1668/180/2094

Trefwoord(en):

Augustinus magazine nummer 8 "Verstild Leven"Het thema van Augustinus magazine nr. 8: Verstild leven De digitale link naar het nieuw verschenen parochiemagazine: https://portal.parochiemagazin.nl/digital/1668/180/2094

Parochie magazine Augustinus nr. 5Nummer 5 "Het wonder kind" Het vijfde nummer van het parochiemagazine Augustinus is verschenen en is / wordt rondgedeeld. Maar online lezen kan natuurlijk ook.

Een nummer rondom het thema: Het wonder Kind. Kinderen zijn vaak onderwerp van het nieuws. In goede en minder goede berichtgeving. Aan de vooravond van Kerstmis met de geboorte van Jezus staat de redactie hierbij uitgebreid stil. Met een benadering vanuit diverse invalshoeken. De Kersttijd is de uitgelezen gelegenheid van overdenken, van welkome rust in het drukke leven van alledag, van aandacht voor gezin, familie, vrienden en voor heb die het (elders) moeilijk hebben. Want we leven in een tijd ....

Klik hier voor de digitale versie van de magazine.

Parochiemagazine Augustinus nr. 4Nummer 4 "Herstwarmte"
Alweer het vierde nummer van Augustinus van de eerste jaargang. De maanden gaan snel voorbij. De vakantie, de zomer, de avonden buiten, ze liggen (bijna) achter ons. De natuur gaat veranderen. De zon staat reeds in een andere hoek, de schaduw dient zich meer en meer aan. Desalnietemin, er breekt een prachtig en vooral gedenkwaardig seizoen aan. De redactie leidt u er doorheen.

Klik hier voor de digitale versie van de magazine.

Parochiemagazine Augustinus nr. 3Het derde nummer van het Parochiemagazine AUGUSTINUS is verschenen en wordt deze weken bij u thuis bezorgd. Maar online lezen kan natuurlijk ook.

Een nummer rondom het thema: (Ont)vluchten. De vakantie komt eraan, zomer! een paar dagen of weken weg in binnen- en buitenland. We ontvluchten de dagelijkse beslommeringen. Dat staat in schril contrast met diegenen die in Europa een beter en veiliger bestaan zoeken. Zij vluchten. Vluchtelingen en ontvluchten komen beide uitgebreid ter sprake in dit boeiende magazine.

Klik hier voor de digitale versie van de magazine.

Parochiemagazine Augustinus nr. 2Deze week is het Augustinusmagazine nr. 2 uitgebracht.
Klik op bijlage om het te bekijken

Klik hier voor de digitale versie van de magazine.

Parochiemagazine Augustinus nr. 1Vorig weekend is het eerste Augustinus magazine uitgedeeld na de vieringen en ook per parochiaan thuisbezorgd.
Zie foto's week 52.
Dit magazine verschijnt vier keer per jaar.
Via de website kunt u ook altijd digitaal het Augustinus magazine bekijken. Zie onderstaande link.

Aanmelding nieuwsbrief
1. Kopieër de volgende regels net voor het afsluiten van de <⁄ head> tag.